ΑΜΠΡΑΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ήθελα να γεννηθώ το Μάη του ΄68. Η μαμά διαφώνησε. Γεννήθηκα ένα μήνα αργότερα, την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Από τότε λατρεύω τον ήλιο και νοικιάσω σπίτια κοντά στα καπηλειά που κερνούν από το μισογεμάτο ποτήρι της ζωής.

Για να κοινωνώ γέλιο και ζωντάνια παιδική, φοίτησα νηπιαγωγός και δασκάλα. Χρόνια τώρα εξερευνώ μαζί με τους μαθητές μου, την ζωή.

Στην εξερεύνηση αυτή, δίπλα μου στέκεται ένας Άγγελος∙ μερικοί τον λένε σύζυγο. Μου δωρίστηκε επίσης πλήρες το πακέτο «περιπέτεια και χρώμα» με γιο τον Οδυσσέα και κόρη την Ίριδα.

Τώρα τελευταία μαθητεύω σε μια σχολή μαγείας. Κορυφαίοι μάγοι μεταμορφωμένοι σε δασκάλους μου ψιθυρίζουν ο καθένας το ξόρκι του. Εγώ καλούμε να βάλω… μπράτσο, να ανακατέψω το τσουκάλι μέρες και νύχτες πολλές κι ίσως αξιωθώ να δω να ξεπροβάλλει από κει μέσα το δικό μου σύμπαν.

 

ΒΑΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΝΑ

Γεννήθηκε στο Βόλο. Ζει στη Λάρισα κι έχει τρία παιδιά. Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι διπλωματούχος πιάνου. Εργάστηκε πάνω από εικοσαετία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια μουσικής. Έχει κάνει σπουδές στο Μεταπτυχιακό Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Διηγήματά της δημοσιεύτηκαν στη συλλογική έκδοση «Οδός Δημιουργικής Γραφής 2» (εκδ. Οσελότος, Αθήνα 2013), στο λογοτεχνικό περιοδικό Μανδραγόρας και σε διαδικτυακούς τόπους (dimiourgikigrafionline.com και bonsaistoriesflashfiction.wordpress.com). Διήγημά της διακρίθηκε στον 4ο πανελλήνιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό διηγήματος «Λόγω τέχνης».

 

ΓΕΩΡΓΟΤΑ ΑΝΤΖΕΛΑ

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1977. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το 2002 εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια σε γυμνάσια και τώρα σε λύκειο. Ποιήματα της έχουν δημοσιευθεί το περιοδικό Μανδραγόρας.

 

ΖΑΓΛΑΡΑ ΜΑΡΙΑ

“I would like to write you so simply, so simply, so simply. Without having anything ever catch the eye, excepting yours alone, […] so that above all the language remains self-evidently secret, as if it were being invented at every step, and as if it were burning immediately”. Jacques Derrida

Γεννήθηκα το 1980 στην Αθήνα. Γράφω πριν ακόμη μάθω να διαβάζω και διαβάζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όψιμη αγάπη και μεγάλη η Φλώρινα και το ΠΜΣ της Δημιουργικής Γραφής. Μεγάλος έρωτας – αν και όχι τόσο όψιμος – η θεωρία πίσω από τη λογοτεχνία. Ό,τι κι αν σημαίνει ή συνεπάγεται αυτή…

 

ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στη Λιβαδειά. Στα δεκαέξι μου μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη κι εκεί μένω έκτοτε. Σπούδασα Φιλολογία και τώρα φοιτώ στο μεταπτυχιακό Δημιουργικής Γραφής και στο προπτυχιακό Κινηματογράφου. Εργάζομαι ως «ιδιαιτερατζού» κι εύχομαι μια μέρα να δημιουργήσω το δικό μου εναλλακτικό σχολείο. Επίσης με ελκύει η ιδέα να τεστάρω τις αντοχές των γύρω μου ως γραφιάς – ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, θα δείξει. Και ο Θεός βοηθός

 

ΚΥΡΙΤΣΗ ΛΙΛΙΑ

Η Λίλια Κυρίτση γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σπούδασε παιδαγωγικά και εργάζεται ως νηπιαγωγός στο Δήμο Τυρνάβου. Έχει βραβευτεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά για το παραμύθι της «Κόκκινη κλωστή, βοήθεια!». Από το 1997 είναι μέλος της Συντροφιάς. Έχει συνεργαστεί  μαζί τους, ως μέλος κριτικών επιτροπών στους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς που προκηρύσσει, αλλά και στην παραγωγή διηγημάτων σε συλλογικά έργα. Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το έργο της, σε συνεργασία με την κυρία Παπαστεργίου Κατερίνα, «Άκατα-Μάκατα» (τέσσερα τεύχη) για παιδιά προσχολικής ηλικίας, ενώ κείμενά της  βρίσκονται σε πολλά Λογοτεχνικά  Ημερολόγια και Σημειωματάρια άλλων εκδοτικών οίκων, όπως Ψυχογιός, Κέδρος, Αστήρ, Λιβάνη και Παρρησία. Γράφει ιστορίες και παραμύθια για παιδιά με την ελπίδα να κάνει τον κόσμο τους πιο χαρούμενο, πιο φωτεινό, πιο όμορφο. Φοιτά στο πρώτο έτος του Π.Μ.Σ. «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Παιδαγωγική Σχολή-Τμήμα Νηπιαγωγών) και πειραματίζεται  και σε άλλα είδη λογοτεχνικής γραφής.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ

Γεννήθηκα κάπου στα βόρεια της Θεσσαλονίκης μια μέρα του Μάρτη το 1970 σε ένα ορεινό χωριό. Μέσα σε βουνά και σε λαγκάδια. Αυτά πρωτόειδα και αυτά αγάπησα με πάθος περισσό. Σημείο εκκίνησης, Σοχός. Από νωρίς ονειρευόμουν  ταξίδια μακρινά σε άλλους τόπους, σε άλλα νερά. Έτσι άρχισα να ταξιδεύω. Πρώτα μέσα από τα βιβλία που σαν τα άγγιξα, δεν τα απαρνήθηκα ποτέ. Κι ύστερα μέσα από γραμμές, δικές μου ράγες ταξιδιωτικές.

Να ζήσω – έγραφα στο σχολείο κι η φιλόλογος σημείωνε δίπλα στο ερωτηματικό, μα τί εννοείς;

Ο δρόμος με έφερε πάλι στα σχολεία. Εκπαιδευτικός, θεολόγος. Να γράφω, να παίζω και να ταξιδεύω με την ίδια εκείνη παλιά ανυπομονησία. Τα βήματα  κατέληξαν κάποτε στα δυτικά της Μακεδονίας. Κοζάνη. Κι ύστερα φτάσαν λίγο βορειότερα στη Φλώρινα, στη δημιουργική γραφή. Συνεχίζω να γράφω και να ονειρεύομαι ταξίδια μακρινά. Δεν σταμάτησα στιγμή…

 

ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Σπούδασε Κλασική Φιλολογία [ΑΠΘ] και δημοσιογραφία [Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας]. Έκανε μεταπτυχιακό στην ειδικότητα Media Psychology [Πάντειο Πανεπιστήμιο] και συνέχισε με υποτροφία τη διδακτορική του διατριβή με θέμα την κοινή Ευρωπαϊκή ταυτότητα [University of Leeds, UK]. Στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος Europe in my eyes  του Jean Monnet European Centre of Excellence είχε την ιδέα και την παραγωγή του docudrama Do it like a European? [Leeds, 2009] το οποίο διακρίθηκε με το τέταρτο βραβείο στο International Winton Film Contest για νέους δημιουργούς. Ως δημοσιογράφος εργάστηκε – μεταξύ άλλων – και για το θεατρικό περιοδικό Φουαγιέ ως κριτικός θεάτρου, στέλνοντας ανταποκρίσεις και για το θεατρικό περιοδικό Επί Σκηνής [Κύπρος].  Ανέβασε το μιούζικαλ Σώμα ξεβαμμένο μπλέ [https://www.youtube.com/watch?v=KUMru3rwdlE] στον Θεατρικό Οργανισμό Κυπρου [Λευκωσία, 2010] και το μιούζικαλ Di-mentia [https://www.youtube.com/watch?v=4tSO9a-A-N4] [Unesco, Παρίσι, 2012] στα πλαίσια της Κυπριακής Προεδρίας του συμβουλίου της ΕΕ. Πέρα και πάνω από όλα τον αντιπροσωπεύουν οι φράσεις «Αιωνίως θητεύω στο κάλλος» (Ευριπίδη, Βάκχες) και «Μετά το μεσονύκτιο πέφτει διπλή ταρίφα ο χρόνος στο ρολόγι» (Κική Δημουλά, Ενός λεπτού μαζί).

 

ΜΕΓΑ ΧΑΡΙΣ

Η Χάρις Μέγα είναι μουσικός παιδαγωγός με Master στην Εθνομουσικολογία και εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ασχολείται με τη συγγραφή παραμυθιών και παιδικών θεατρικών έργων καθώς και με τη σύνθεση τραγουδιών. Παραμύθια και άρθρα της σχετικά με το παραμύθι έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες. Επιμελείται και παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων με τίτλο «Μια ανάσα παραμύθια».

 

ΜΙΖΑΜΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Την μετανάστευση την έχω ως σημείο αναφοράς στο DNA μου. Από τότε που ξεμύτισα δεν έχω σταματήσει να ταξιδεύω, να σπουδάζω, να δουλεύω  και να ζω σε διάφορες πόλεις. Αθήνα, Φλώρινα, Ξάνθη, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης , Α.Π.Θ. Διδασκαλείο «Δ. Γληνός» και τέλος Φλώρινα στο ΜΠΣ «Δημιουργική Γραφή» Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Με ένα μολύβι στο χέρι – που γράφει, ζωγραφίζει, αγκαλιάζει σε μια αράδα λέξεων και έναν κύκλο, την ζωή, τα παιδιά που κλέβουν λέξεις, σκέψεις, γνώσεις και προσπερνούν την στιγμιαία κοινή μας πορεία – αγναντεύω το μέλλον υφαίνοντας ιστορίες που γεμίζουν τα όνειρα της δικής μου «δια βίου μάθησης» προσωπικής τροχιάς.

Ένα σημείο αναφοράς το ταξίδι

Προορισμός ο τόπος που δεν έχω γνωρίσει ακόμα.

 

ΜΠΑΛΑΗ ΕΥΑ

Γεννήθηκε τη χρονιά που ο Σαββόπουλος κυκλοφορούσε το «Φορτηγό» του και ο Θεοδωράκης συνέθετε τη «Ρωμιοσύνη». Η ίδια μεγάλωσε ακούγοντας ροκ αλλά ανομολόγητα αγαπούσε και τους ΑΒΒΑ! Δήλωνε ότι αγαπημένος της συγγραφέας ήταν ο   Ντοστογιέφσκι αλλά στην πραγματικότητα διασκέδαζε περισσότερο διαβάζοντας Τζέην Ώστην! Σπούδασε ελληνική φιλολογία από επιλογή αλλά έκανε θριαμβευτική καριέρα δημοσίου υπαλλήλου σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης από ανάγκη. Γράφει, γιατί είναι διασκεδαστικό. Για την ίδια μόνο αλλά τι πειράζει!

 

ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

O Γεώργιος Μπάτσιος, από τον Αρχάγγελο Πέλλας (1957), είναι Δάσκαλος, Σχολικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης (1998-2014 κ.ε.). Έλαβε: Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής Μ.Ω.Θ. (1984). Πτυχίο Θεολογίας Α.Π.Θ. (1989). Πτυχίο Μ.Δ.Δ.Ε. (1989). Δίπλωμα Επιμόρφωσης Π.Ι. Κύπρου (1990). Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Α.Π.Θ. Παιδαγωγικής (1994). Πτυχίο Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ. (2006). Διδακτορικό Δίπλωμα Θεολογίας Α.Π.Θ. (2009). Ασκούμενος στο άθλημα Taekwon-Do κατέχει βαθμό 2ου Dan (2010). Δίπλωμα Μουσικοδιδασκάλου (2011). Είναι φοιτητής στο Μ.Π.Σ. «Δημιουργικής Γραφής» αναζητώντας τις σύνοικες ποιητικές φόρμες και νόρμες των καιρών.

 

ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:  Κάπως με φώναζες. Ξεχνώ.

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:  Εσύ που μ’ έσπειρες κι ακόμα φυτρώνω.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:  Ηλιόλουστα βροχερή άνοιξη που κόπηκε στα δυο.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ:  Μια πατρίδα που κάθε βράδυ ψιθυρίζει παραμύθια χωρίς χάπι εντ.

ΣΧΟΛΕΙΟ:   Τοίχοι που αντηχούν γελαστά κλάσματα, γραμματικές χωρίς κανόνες.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ:  Όποια πιστεύει σε θαύματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΕρασιτέχνης  όνειρο- κριτής.

ΓΛΩΣΣΕΣ:  Μια να φιλώ. Μια να μιλώ. Μια να σωπαίνω.

ΧΟΜΠΥ:  Μετράω  αστέρια μέχρι να κοιμηθώ.

ΣΤΟΧΟΙ:   Αμετανόητα υπερεκτιμημένοι.

ΝΤΕΜΟΥ ΜΑΡΙΑ

Εν είδει βιογραφικού

Το όψιμο ενδιαφέρον για δημιουργική γραφή, δεν είναι και τόσο όψιμο τελικά. Στην πραγματικότητα ανασύρω από συρτάρια του γραφείου και του μυαλού αποσκευές του παρελθόντος. Άλλες είναι έτοιμες και άλλες ξεχασμένες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Τις εμπλουτίζω, γεμίζω με γνώσεις και εμπειρίες, κάνω μαγικές διαδρομές με τους συνοδοιπόρους μου σ’αυτό το ταξίδι, και ανοίγω μια χαραμάδα φως, στη ζωή.

 

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΕΛΛΥ

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Κέρκυρα

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 02/01/1990 (παραλίγο να ‘βγαινα πρωτοχρονιάτικα)

ΣΠΟΥΔΕΣ: Κλασική φιλολογία στο Αριστοτέλειο, στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη,  μια πόλη γεμάτη αντιπερισπασμούς για έναν επίδοξο και σοβαρό φοιτητή!!!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ: Φυσικά, δεν είναι ένα, είναι πολλά: Οι έμποροι των θαλασσών (6 τόμοι), Το άρωμα του ονείρου, Βίλα Ινκόγκνιτο, Όταν έκλαψε ο Νίτσε, Η τριλογία του κόσμου, Δέκα μικροί νέγροι, Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι, Ο λαίμαργος τουνελόδρακος (γιατί ας μην ξεχνάμε πως κάποτε ήμασταν παιδιά και είχαμε και τότε αγαπημένα αναγνώσματα!!!) και πολλά πολλά άλλα…

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: Robin Hobb, Tom Robbins, Philip Pullman, Agatha Christie, Tolkien,  Irvin Yalom και πολλοί πολλοί άλλοι…

ΓΡΑΦΩ: Μικρά πεζά κείμενα (που τα περισσότερα μένουν μισοτελειωμένα και παραπονεμένα)  και παραμύθια.

ΦΙΛΟΔΟΞΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ: Μεγάλα μυθιστορήματα φαντασίας και μυστηρίου!

ΟΝΕΙΡΑ: Να εκδώσω τα μυθιστορήματα μου (αυτά που φιλοδοξώ να γράψω),  να κάνω πολλά ταξίδια και να αποκτήσω ένα όμορφο μαγαζάκι, στο οποίο θα πουλώ τις δικές μου χειροποίητες δημιουργίες.

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκα το ᾽70. Στο Βελβεντό. Δάσκαλος. Ζωγραφική, σχέδιο αρχαιολογικό,  εικονογράφηση βιβλίων, αγιογραφία, μαζί με  χαρτογραφία, ανθρωπογεωγραφία, αρχιτεκτονική,  επιγραφική, κωδικολογία, παλαιογραφία, αρχειονομία, παιδαγωγικά, τρέφουν τα κείμενά μου.

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Με λένε Σοφία, αν και δεν ξέρω πόσο πολύ διαθέτω από αυτή. Κειμενογράφος από τύχη, συγγραφέας στα όνειρά μου. Γράφω για τις επιλογές που δεν επέλεξα και για εκείνες που το μυαλό επιμένει να θυμάται. Να αναπνέω τη ζωή με λέξεις –το μόνο θέλω που γνωρίζω. Τα υπόλοιπα όταν μεγαλώσω.

 

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα και πέρασα με υποτροφία στη Παιδαγωγική Σχολή Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ..  Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια του μεταπτυχιακού Δημιουργικής γραφής στη Φλώρινα.  Ασχολούμαι με τη συγγραφή παιδικών κυρίως παραμυθιών, ποιημάτων και θεατρικών έργων. (συγγραφή παιδικού θεατρικού έργου «Των Παιδιών τα όνειρα, των Χριστουγέννων θαύματα», ανέβηκε από τη θεατρική σκηνή Λάρισας «Ονείρων Θαύματα» το 2000).   Σε συνεργασία με τη Λίλια Κυρίτση κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Πατάκη η παιδαγωγική σειρά βιβλίων δραστηριοτήτων «Άκατα-Μάκατα».  Είμαι από το 1998 μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής συντροφιάς με διηγηματικές συμμετοχές σε λογοτεχνικά Ημερολόγια και Συλλογές που κυκλοφορούν από τους εκδοτικούς οίκους Αστήρ, Κέδρος, Λιβάνη, Παρρησία  και μέλος της επιτροπής κρίσης σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς της Γυναικείας Λογοτεχνικής συντροφιάς.

Ασκώ εκπαιδευτικό-παιδαγωγικό έργο από το 1995 (ως ιδιοκτήτρια ιδιωτικού νηπιαγωγείου στη Λάρισα (1995-2007) και τώρα ως διορισμένη νηπιαγωγός στη δημόσια εκπαίδευση από το 2009.

 

ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΟΛΓΑ

Η Όλγα Πατσούρα Λένη, τελείωσε το σχολείο στα Γιάννενα. Έζησε στην Πάτρα τα φοιτητικά της χρόνια και απέκτησε πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού και τεχνολογίας υπολογιστών. Είναι καθηγήτρια πληροφορικής στο λύκειο της Πάργας. Έχει δύο παιδιά και είναι παντρεμένη.

 

ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννημένος στην Κοζάνη το 1977, με καταγωγή από το Νυμφαίο Φλώρινας, γύρισα όλη τη Θράκη ως φοιτητής, στρατιώτης και νεοδιόριστος εκπαιδευτικός (ΠΕ02, φιλόλογος). Σήμερα υπηρετώ στο νομό Κοζάνης.

 

ΠΙΤΣΟΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ

 

Γεννήθηκα το Μάιο του 1989 στην Αθήνα. Σπούδασα Δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, παρακολούθησα μαθήματα Πολιτικής Επιστήμης στη Σορβόννη και συνεχίζω με το Μεταπτυχιακό Δημιουργικής Γραφής, επιδιώκοντας να ανακαλύψω νέους προορισμούς.

 

ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Πρωτοετής φοιτήτρια στο Μ.Σ.Π. “Δημιουργική Γραφή”, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

 

ΤΟΥΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Το όνομα μου είναι Αναστασία Τουαντζόγλου. Έχω τελειώσει το τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και θαρρώ πως αυτή ήταν η πιο συνειδητοποιημένη επιλογή της ζωής μου. Αγαπώ τα παιδιά, τον προσκοπισμό και τη Φλώρινα! Η Δημιουργική Γραφή περισσότερο με βρήκε παρά την έψαξα. Νιώθω τυχερή κάθε στιγμή που βρίσκομαι σε αυτό το Μεταπτυχιακό.

 

ΨΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου και από το 2001 έως σήμερα διατηρεί δικό του φαρμακείο. Με τη συγγραφή ασχολείται από το 1992, ενώ το 1999 διήγημά του βραβεύεται σε διαγωνισμό του περιοδικού ELLE – Εκδόσεων Καστανιώτη και δημοσιεύεται στην σχετική έκδοση. Το 2014 διακρίνεται σε διαγωνισμό του ΚΘΒΕ με το έργο «Άγνωστες λέξεις» που αποσπά τιμητικό έπαινο. Γράφει πεζά, διηγήματα και θέατρο.