ΛΕΞΗtanil
τ.4

3ο Διεθνές Συνέδριο για τη Δημιουργική Γραφή, στην Κέρκυρα


Λεξητανίλ

Είναι το τρίτο επιστημονικό συνέδριο που διοργανώνεται στην Κέρκυρα, το φθινόπωρος (6-8 Οκτωβρίου 2017) και φέρει τη σφραγίδα του ΠΜΣ Δημιουργική Γραφή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Κοινό Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο - Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) και το Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Δημιουργική Γραφή». Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στον συνθέτη και δημιουργό Θάνο Μικρούτσικο.
 
Στους χώρους του Ιόνιου Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεδρίες, οι οποίες αναμένονται με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Συμμετέχουν διακεκριμένοι ερευνητές και μελετητές της Δημιουργικής Γραφής, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέλη ΔΕΠ, εκπαιδευτικοί, διδάκτορες, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι με τις προφορικές εισηγήσεις τους θα συντελέσουν στη διαμόρφωση νέων δεδομένων γύρω από την εξέλιξη της Δημιουργικής Γραφής ως επιστημονικού πεδίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, έχουν τη δυνατότητα ν' αντλήσουν αναλυτικότερες πληροφορίες μέσα από την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου (κάνοντας κλικ εδώ). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή περιλήψεων έχει οριστεί η 15η Ιουνίου 2017. Οι οριστικές απαντήσεις αποδοχής της ανακοίνωσης από την Επιστημονική  Επιτροπή του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν στα τέλη του μήνα.